• |

AK PARTİ’DEN ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’A ZİYARET

Eklenme Tarihi : 16-04-2018

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Ak Parti Heyeti Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Göktaş’a başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ziyarette yapmış olduğu açıklama da; “ İlimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın 2018-2022 yılı Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cüneyt Göktaş’a partimiz teşkilatı adına başarılar diliyorum. Bir dönem Müteahhitler Birliği Başkanlığını layığı ile yerine getiren Sayın Başkanımız Ticaret ve Sanayi Odamızın da Yönetim Kurulu Başkanlığının verdiği sorumlulukları başarı ile yerine getirecektir. Bizlerde her daim Aksaray için ATSO ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Söz konusu Aksaray ise gerisi teferruattır sözünden yola çıkarak hep birlikte Aksaray ve Aksaray iş dünyası için çalışacağız “dedi.

Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa etmek için Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve tüm şehrin vatandaşları ile birlikte hareket edeceklerini belirten ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ise yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray’ı çok daha iyi yerlerde olmasını sağlamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Hükümetimizin iş dünyamıza sağladığı büyük olanaklardan faydalanarak gelecek Türkiye’nin sanayi Kentini Anadolu’da yani Aksaray’da inşa edeceğiz. Bu hedefler Aksaray’ın 2023 hedefleridir. Bizler bu hedeflere ulaştığımızda Hükümetimizin de belirlemiş olduğu 2023 Hedeflerine büyük katkıda bulunmuş olacağız. Bu anlamda Siyasi Partilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte hareket edeceğiz. Bizleri ziyaret eden Ak Parti İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk’e ve Ak Parti Teşkilatına canı gönülden teşekkür ediyorum “dedi.