• |

ATSO AİDATLARINDA ARTIŞ YOK

Eklenme Tarihi : 12-01-2017

KOÇAŞ “ATSO ÜYE AİDATLARINA 4 YILDIR HİÇ ARTIŞ YAPMADIK”

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı bütçe tasarısı görüşmeleri 29.12.2016 tarihli meclis toplantısı ile görüşülerek onaylandı.

 

2013 yılında göreve geldiğimiz tarihten bu yana 4 bütçe dönemine başlıyoruz. Her planladığımız bütçede üyelerinin sırtındaki ekonomik yükü almak adına böyle bir kararın alındığını belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ 4 yıldır üye aidatlarımız ile hizmetücretlerinde artışyapmadan uygulama kararı aldık.

 

Bizim görevimiz üyelerimizin sırtındaki yükleri artırmak değil azaltmaktır. Bu yüzden hiçbir artış göstermeden 2017 yılına devam ediyoruz.  Üyelerimizden de bu karardan dolayı sürekli teşekkür mesajı alıyoruz.  Aksaray sanayisini en iyi yerlere getirmek hedefi doğrultusunda ilerlerken bizlerin yanında olan en büyük destekçiler üyelerimizdir. Bu yüzden bizler üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek onların yanında olmaya çalışıyoruz. ATSO olarak üyelerimiz ile her alanda ortak hareket etmeye onların ekonomik olarak haklarını menfaatlerini düşünerek çalışacağımızdan kimsenin en ufak şüphesi olmasın” Dedi.