• |

ATSO’DA GÜZEL KONUŞMA TEKNİKLERİ ANLATILDI

Eklenme Tarihi : 18-12-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği altında düzenlenen kurumsal eğitimler devam ediyor.

Geçtiğimiz gün içerisinde ATSO üyelerine ve vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen Diksiyon ve Güzel Konuşma teknikleri eğitimi katılımcılar tarafından tam not alırken, programa ATSO Yönetim Kuruluda katılım gösterdi.

Diksiyon ve Güzel Konuşmanın günlük hayatta çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı konuşmada; “Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yararına olacak onlara büyük beceriler ve bilgiler katacak olan Kurumsal Eğitimlerimiz devam ediyor.

E-Ticaret Eğimimizin hemen sonrasında düzenlediğimiz Diksiyon ve Güzel Konuşma eğitimimiz katılımcılarımız tarafından büyük bir beğeni almıştır. Katılımcılarımıza, Etkili konuşma-özgüven ilişkisi (özgüven oyunları), Nefes egzersizleri Eğri flütten doğru ses çıkmaz (konuşma organları ile ilgili egzersizler), Vurgu bilgisi ve egzersizler, Algı konsantrasyon ve takım oyunu çalışması Tonlama bilgisi ve egzersizler Fonetik bilgisi ve egzersizler Konuşma dili ve beden dili egzersizleri Etkili konuşma ve ikna becerisi egzersizleri anlatılmıştır.

Bu anlamda tüm katılımcılara eğitimin hayırlı olmasını diliyorum. ATSO olarak eğitime verdiğimiz önem her geçen gün çok daha fazla artmaktadır. Bu anlamda 20-21 Aralık tarihinde İş Dünyasını yakından ilgilendiren Maliyet Muhasebesi alanında eğitimimiz olacaktır. Bu eğitimimize tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımız da davetlidir ”Dedi.