• |

ATSO’DAN İKİNCİ ANKARA ÇIKARMASI

Eklenme Tarihi : 15-11-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ya bir kez daha çıkarma yaparak Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası aynı zamanda Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ile görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili İlknur İnceöz’e Güneş Enerjisi Sanayi Bölgesi için fizibilite raporunu sunan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ziyaretlere ilişkin olarak yaptığı açıklama da; “ Aksaray ve Aksaray Sanayisi için çalışmalarımıza ve yetkili makamlarımızın kapılarını çalmaya devam ediyoruz. Dünya’da Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamda Aksaray olarak durmanın hiçbir kazanç getirmediğinin farkında olarak Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte her türlü adımı atıyoruz.

Ekonominin giderek düzelmeye ve Dövizlerde dalgalanmaların yavaş yavaş geride kalmaya başladığı bir dönemde Aksaray için yatırımların yeniden revize edilmesi ve mevcut yatırımlarında hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli mercilerle görüşmelerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylar içerisinde Ankara’ya bir çıkarma daha yaparak Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Aksaray Milletvekilimiz Ayhan Erel ile görüşme gerçekleştirdik ve bu ziyaretlerimizin tamamında görüşmelerimizin ana konusu Demiryolu ve Projelerimiz oldu. Parlamentoda Aksaray Milletvekillerimizin tamamında söz konusu Aksaray olunca bir olma ortak olma duygusu bulunmakta olup her bir vekilimiz şehrimiz için çalışmaya ve sanayimizin yanında olmaya devam etmektedir. Bu anlamda tüm vekillerimize iş dünyamız adına teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz arasında yer alan ve çok değer verdiğimiz büyüğümüz Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksızı ziyaret ederek hasbihâl ettik. Kendisi komşu ilimiz kardeş şehrimiz dediği Aksaray için her türlü desteği her zaman vermeye hazır olduğunu ileterek bizleri mutlu etmiştir. Bizlere olan desteği ve inancından dolayı kendisine teşekkür ediyor, “biz çalışacağız Aksaray Kazanacak” diyerek her alanda ara vermeden çalışacağız” Dedi.