• |

ATSO HEYETİ İŞ ADAMLARI VE YATIRIMCILARI ZİYARET EDİYOR

Eklenme Tarihi : 26-09-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ATSO Heyeti ilimizdeki birçok iş adamı ve yatırımcıyı ziyaret etti.

Kanat El Arabaları, Altuntaş Grup, Çift Kartal, Üçler Süt, Özeller ve Ağaçlıyı gün içerisinde ziyaret eden ATSO Heyeti ilimizin değerli iş adamları ve yatırımcıları ile hasbihal etti.

Ülke ekonomisi ve Aksaray ekonomisinin ağırlıklı olarak görüşüldüğü ve Aksaray’ın geleceğine yönelik olarak karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretleri değerlendiren ATSO Başkanı Göktaş yaptığı açıklama da; “Aksaray’ın ekonomisine yön veren büyük katkılar sağlayan ilimizin değerli iş adamlarını ziyaret ederek sanayimize yönelik görüş alışverişlerinde bulunduk.

Ülkemizin bulunduğu ekonomik durumdan çıkmanın yollarının en başında ithalatı azaltarak üretime odaklanmamız noktasında ortak görüşler aldık. Ayrıca Bankalarımızın firmalarımıza yönelik olarak kolaylık sağlamaları için çalışmalar yapacağımızı ilettik. Ziyaretlerimizde iş adamlarımız ve yatırımcılarımız bu konu üzerinde bizlere sıkıntılarını dile getirdiler.  Bizlerde gerekli yetkili mercilere ivedi bir şekilde durumu anlatacağız. Bu Ülke hepimizin ise bankalarımızın da ellerini taşın altına koyması gerekir. Türkiye bu zor günlerini eninde sonunda atlatacaktır.  

Bugün hepimizin en büyük görevi Yatırımcılarımızın, İş Adamlarımızın, Çiftçilerimizin, Tarım ve Hayvancılık Sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımızın kısacası tüm iş dünyasının yanında olmaktır. Bu günleri atlatmanın en kısa yolu birlik ve beraberlikten ortaya çıkan adımlarla olacaktır. Hem Ülkemiz hem de şehrimiz büyümesine ve gelişmesine devam edecek, Aksaray Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kenti olma yolunda ortak aklın gücüyle ilerleyecektir.

Bu anlamda bugün yaptığımız her bir ziyarette bizlerle olan ve desteklerini ileten İlimizin çok değerli İş Adamları Kanat El Arabaları firmamızın yetkilisi Abdurrahman Kanat’a, Altuntaş Grup’un Yetkilileri Bekir Altuntaş ve İmdat Altuntaş’a, Çift Kartal Firmamızın Yetkilisi Mustafa Saatçioğlu’na, Üçler Süt’ün yetkilisi Mustafa Karağaçlı’ya, Özeller Firmamızın Yetkilisi İbrahim Özel’e ve Ağaçlı Grup’un Yetkilisi Orhan Ağaçlı ’ya ATSO Yönetim Kurulumuz ve Aksaray İş Dünyamız adına teşekkür ediyorum. İlimiz 20243 hedeflerine İdarecilerimizin, Siyasilerimizin, Sivil Toplum Kuruluşları, İŞ Dünyası ile hedeflerine mutlaka ulaşacaktır” Dedi.