• |

ATSO MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINDA BULUŞTU

Eklenme Tarihi : 27-12-2017

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis toplantısı Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenirken, toplantıya meslek komitelerinin temsilcileri ile disiplin kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş , Meclis üyeleri ile birlikte Meslek Komiteleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin de katılım gösterdiği toplantıda ATSO Başkanı Ahmet Koçaş 4 yılı içeren faaliyet raporunu Meclis üyeleri ve Meslek Komitelerinin Temsilcileri ile paylaştı.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN “BİZ KOCA BİR AİLEYİZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının olağan Meclis Toplantısını bir anlamda 2017 yılının son toplantısını Meslek Komitelerimizin temsilcileri ile birlikte yapmaktan onur duyuyoruz. 

Odamızın 10 Meslek Komitesinde toplam 70 Temsilci bulunurken, bu insanlar gruplarının sektörlerini temsil etmekte bir nevi işin mutfağında bulunmaktadırlar.

Bu zamana kadar Meclis Toplantılarımızda birçok defa bir araya gelirken, yeri geldiğinde ilimizin üst düzey idari amirlerini ve yetkililerini ağırladık. Bizim meclisimiz herkese açık ve bizim toplantılarımız Aksaray’ın yararına olacak, ilimiz sanayisine katkı sağlayacak toplantılardır.

4 buçuk yılı aşkın süredir ilimiz sanayisine katkı sağlamak adına, Yönetim Kurulumuza ATSO Meclisi olarak sonuna kadar destek verdik ve arkasında durduk.

Bizler bir aileyiz ve aile kavramının bizlere vermiş olduğu gerekliliklerini yerine getiriyoruz. İyisi ile kötüsü ile bir yılı daha bitiriyoruz.

2018 yılının ülkemize milletimize ve Aksaray İş Dünyamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyor, sizleri Meclisim adına saygıyla selamlıyorum” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “BİZ BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ”

Aksaray’a 4 buçuk yılı aşkın süredir en iyi hizmeti verdiklerinin altını çizen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “2013 yılında Biz Bu Şehri Çok Seviyoruz sloganı çıktığımız kutlu yolda bugün 4 buçuk yılı tamamlıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda Aksaray’a o kadar çok katkı sağlamış proje yapmışız ki bugün sanayimizin ne denli güçlü olduğunu görebiliyoruz.

Bizler bu şehre verdiğimiz tüm sözleri tuttuk ve tutmaya devam ediyoruz. Aksaray Sanayisini Türkiye’nin en gözde sanayisi yapacağız derken bu sözlerin altını boş bırakmadık ve bu yolda projeler üretip çalışmalar gerçekleştirdik.

Bugün ülkemizin 15 Organize Sanayi Bölgesinden birisi olan ilimiz sanayisi aynı zamanda bölgemizin en büyük 5. Sanayi Kentidir. Ne mutlu ki bizlere bu rakamlara ilimizi ulaştırabildik. Aksaray’da yapılamaz denilen onlarca projeyi hayata geçirdik.

Türkiye’de Odalar ve Borsalar Birliği bir şehre iki tane okul hediye etmemiştir. 81 il içerisinde sadece iki ilimize TOBB tarafından iki adet okul yapılmış bunlardan birisi Aksaray’dır.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Oda aidatları ile gelirlerini artırmak yerine aidatlara her yıl indirim uyguladık ve Odamızın yıllardır boş duran arsasını kiraya verdik.

Bugün o boş arsadan yıllık yaklaşık 65 Bin TL odamıza gelir sağlandı. Aynı şekilde merkezdeki eski hizmet binamızda komple kiraya verilmiş ve oradan da ciddi anlamda gelir elde edilmeye başlanmıştır. 

Aksaray yararına olacak her projenin bizler en büyük destekçisi olduk. Birlik ve beraberliğin temsili olmaya çalışarak tüm yetkililerimize, dernek başkanlarımızı ve STK Başkanlarımızı birliktelik çatısı altına davet ettik.

Aksaray sadece bizim değil 400 bin vatandaşımızın şehridir ve bu şehrin vatandaşı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu şehre en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz çünkü biz bu şehri çok seviyoruz” Dedi.