• |

ATSO YÖREX’TE AKSARAY’I TANITIYOR

Eklenme Tarihi : 25-10-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Antalya Yörex (Yöresel Ürünler) fuarında ilimizin tanıtımını yaparak, ziyaretçilere Aksaray ve İş Dünyamız hakkında bilgi veriyor.

Bu yıl 9.defa düzenlenen ve Anadolu’nun kültürel değerlerinin yanı sıra ülkemizin 81 ilindeki yöresel ürünlerinin tanıtıldığı ve Türkiye’nin Antalya’da buluştuğu Yöresel Ürünler Fuarına, ATSO Yönetim Kurulu tam kadro ile katılım gösterirken, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş fuara ilişkin açıklamalarda bulundu.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarının, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyon olduğunun altını çizen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “ Yöresel ürünlerin ticarileşme süreçlerini desteklendiği, Yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlandığı, Yöresel ürünlerin katma değerinin arttırıldığı, Yöresel ürünleri üreten işletmelerin ekonomik kapasitelerini geliştirildiği ve Yöresel ürünleri kamuoyuna mal etmenin amaç olarak ele alındığı YÖREX Fuarında bu yılda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak yer alıyoruz. İlimizin Yöresel Ürünlerini tanıtım standımızda sergileyerek Aksaray hakkında katılımcılara bilgi veriyoruz.  Aksaray’a yatırım yapmak için 10 Neden başlığı altında tüm maddeleri ve neden Aksaray’ı seçmeleri gerektiğini anlatarak şehrimizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. İlk gün standımıza olan ilgi görülmeye değerdi.  Aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olarak şehrimiz sanayisini en iyi şekilde temsil ediyor ve tanıtıyoruz.  Son yıllarda Aksaray’ın markalaşma ve reklam noktasında tanıtımı en üst düzeylere ulaşmaktadır. Gerek Kamu Kurumlarımız gerek Belediyemiz gerekse Sivil Toplum Kuruluşlarımız olsun şehrimizin tanıtımına büyük önem vermektedir. Aksaray’ı ne kadar farklı noktada farklı ortamda tanıtır isek şehrimiz o kadar büyük mesafe kat eder. Bu anlamda biz bugün burada 81 ilimizin diğer bir tabir ile Türkiye’nin buluştuğu Yörex fuarında Aksaray’ı tanıtmaya devam ediyoruz” Dedi.