• |

BELEDİYE BAŞKANI YAZGI’DAN ATSO BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eklenme Tarihi : 19-04-2018

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sanayinin ve Ticaretin Merkezinin ATSO olduğunun altını çizen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapmış olduğu açıklama da “Ülke genelinde sanayiler ve ticaret merkezlerinin öncü kuruluşları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Ticaret ve Sanayi Odalarıdır. Bu anlamda ilimizin de sanayideki öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cüneyt Göktaş’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  Kendisi Müteahhitler Birliği Başkanlığını yerine getirirken de sürekli olarak birlikte koordineli bir şekilde şehrimiz için çalışma gösteriyorduk. Bundan sonra ki süreçte de şehrimiz için birçok çalışma ve projelerimiz olacaktır. Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde de aynı şekilde ATSO Başkanımızla çalışma içerisinde olacağız. Aksaray hızla büyüyen ve gelişen bir şehirdir. Büyüyen şehrin temelinde sanayisi ve ticareti yatmaktadır. Bir şehrin sanayisi ne kadar kuvvetli ise o şehrin gelişmese o derece kuvvetlidir. Bu anlamda Aksaray’ımızın sanayisi şu an çok iyi yerde biz hedefimizi sürekli yüksek tutuyoruz ve hedefimiz ulaşmak için birlikte hareket ediyor ve çalışıyoruz. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın da Yeni Başkanı ve Yönetimi ile birlikte çalışacak, Allah’ın izni ile şehrimize çok güzel eserler bırakacağız” Dedi.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “ORTAK AKLIN GÜCÜYLE AKSARAY KAZANACAK”

Ortak Aklın gücüyle hareket edildiği zaman Aksaray’ın kazanacağını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ziyarette yapmış olduğu açıklama da “Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ’ya ziyaretlerinden dolayı iş dünyamız, şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Başkanımız şehrimizin çok daha iyi yerlerde olması için yoğun çalışma içerisinde olan bir Başkandır. Değerli Belediye Başkanımız birlik ve beraberlik noktasında çok güzel ve önemli konuların altını çizdi. Bizlerde ilk gün göreve geldiğimizde söylemiş olduğumuz “Ortak Aklın Gücüyle Aksaray Kazanacak” sloganından yola çıkarak şehrimizin tüm yöneticileri ile birlikte hareket edeceğiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun üzerinde uzun süre düşünülmesi gereken bir sözü vardır. Dünya’da artık ülkeler değil şehirler yarışmaktadır. İlimizde sanayi anlamında başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz genelinde her şehirler yarışmaktadır. Yatırımcılar bir şehre yatırım yapma kararı almadan öncesinde çok iyi fizibilite çalışmaları yapmaktadır. Bizler Aksaray’ın Sivil Toplum Kuruluşları olarak Valiliğimiz, Belediyemiz ve şehrimizin idarecileri ile bir olursak Ortak Aklın neticesinde Aksaray’ın kazanacağına inanıyorum. Bu anlamda Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ‘ya konuşmalarından ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

MECLİS BAŞKANI TEKİN “AKSARAY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin’de ziyarette yapmış olduğu açıklama da; “Hepimizin ortak amacı ve tek gayesi Aksaray için çalışmaktır. Aksaray’ı çok daha iyi yerlere getirebilmek, ülkemiz genelindeki Sanayi Şehri ve Ticaret Merkezi yapmak Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, Valiliğimizin ve Belediye Başkanlığımızın çalışmaları ile olacaktır. Bu anlamda Belediye Başkanımıza şehrimize yapmış olduğu her çalışma ve proje için iş dünyamız adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süre zarfında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Yeni Yönetim Kurulu ve Meclisi ile Aksaray için yapılacak her çalışmanın yanında ve destekçisi olacağız” Dedi.