• |

E-TİCARET EĞİTİMİ ATSO’DA YAPILDI

Eklenme Tarihi : 17-12-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği düzenlenen E- Ticaret eğitimi geçtiğimiz hafta içerisinde ATSO Eğitim salonunda düzenlendi.

Ücretsiz olarak düzenlenen ve 2 gün süren eğitime katılım gösteren vatandaşlar ve ATSO üyeleri eğitimin kendilerine çok büyük bir fayda sağladığını belirtirken, E-Ticaret eğitiminin düzenlenmesini sağlayan başta ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “DİKSİYON EĞİTİMİNE TÜM ÜYELERİMİZ VE VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ”

E-Ticaret eğitimleri sonrasında katılımcılara teşekkür eden ve açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlediğimiz, Kurumsal Eğitim Programlarının ilki olan ve son yılların en fazla ilgi gören sektörleri arasında yer alan E-Ticaret’e yönelik eğitimi başarı ile tamamladık. Eğitim sonunda yapılan anketlerin sonucunda katılımcılarımızın tamamı eğitimlerin kendilerine büyük bir katkı sağladığını belirtmişlerdir. Bizim bu eğitimlerimizi düzenlememizdeki en büyük amacımız yerine gelmiştir.

Dünya artık Elektronik ortam üzerinden ticarete yönelmektedir. Dünya’nın en büyük değere sahip olan markası bir E-Ticaret firması olan Amerika Menşeli Amazondur.  Değeri yüksek olan bir diğer firmada Çin’in E -Ticaretteki devi Ali Baba Eksprestir. Bu iki firmanın yıllık kazançları bir gelişmekte olan birçok ülkenin ekonomisi ile aynıdır.  Türk insanının bu sektörde olması ve ismini saydığımız firmalar gibi marka olmamaları için hiçbir engel yoktur. Gerçekten inanan ve başarıya odaklanan her Türk insanı E-Ticarette başarılı adımlar atabilir. Biz bu adımların nasıl atılacağını düzenlediğimiz eğitimle anlatmaya çalıştık. Bu anlamda katılımcılara teşekkür ediyorum. İnşallah Aksaray’dan E-ticaret alanında çok başarılı girişimciler çıkacaktır.

Kurumsal Eğitimlerimizden bir diğeri 17 Aralık Pazartesi günü saat 9.30’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan Etkili Sunum ve Güzel Konuşma teknikleri yani Diksiyon Eğitimimizdir. Bu eğitime tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” Dedi.