• |

İŞKUR HİZMET NOKTASI ATSO’DA AÇILDI

Eklenme Tarihi : 10-04-2017

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen “Çalışma Hayatı ve Kadın” konulu zirvede, Ak Parti Grup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İNCEÖZ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, ATSO Başkan Vekili Murat Koyuncu, ATSO Başkan Yardımcısı İsmail Başer, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda Kadın Sivil Toplum Kuruluşları katılım gösterirken, zirve sonrası ATSO İŞKUR hizmet noktasının açılışı yapıldı.

Açılış Kurdelesini Ak Parti Grup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İNCEÖZ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, ATSO Başkan Vekili Murat Koyuncu, ATSO Başkan Yardımcısı İsmail Başer, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş keserken, Kadın Zirvesi sonrası açıklama yaptı.

ATSO Başkan Vekili Murat Koyuncu, yapmış olduğu açıklama da; “ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Aksaray Valiliği, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR, KOSGEB, Ticaret Borsası, Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği ve Odamız işbirliği ile düzenlenen Kadın Zirvesi sonrasında Binamızın içerisinde İŞKUR Hizmet Noktasının açılışı yaptık.

 Kadın Zirvesinde kadınların istihdamının ve girişimci iş kadınlarının arttırılmasına yönelik projelerin yanı sıra çalışma ve sosyal hayat içerisinde karşılaşılan sorunlar görüşülürken, İŞKUR program ve teşvikleri hakkında sunumlar yapıldı.

 Kadınlarımızın iş hayatlarında daha aktif yer almalarını sağlayacak konular görüşüldü. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler kadınlarımıza her daim önem veriyor ve iş dünyasının öncü kuruluşu olarak kadınlarımızı aramızda çok daha fazla görmek istiyoruz. Bu yüzden Girişimcilik kurslarımızda onlara daha fazla kontenjan ayırıyoruz.

İŞKUR Hizmet noktamızda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve vatandaşlarımıza hizmet binamız içerisinde aktif olarak hizmet verecek ve Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberliğine katkı sağlayacaktır.  ATSO içerisinde açılışını yaptığımız İŞKUR Hizmet noktasının hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.