• |

MELEK YATIRIMCI LANSMAN TOPLANTISI ATSO’DA YAPILDI

Eklenme Tarihi : 29-11-2018

KOP’TA GİRİŞİM Programı ile, hayata geçmeyi bekleyen teknolojik, sosyal projesi olan veya halihazırda ürün geliştirmiş ve yatırımcı arayan, yaratıcı iş fikirleri/ürünleri ile başvuran girişimcilere yönelik olarak hazırlanan Melek Yatırımcı Programının Lansman toplantısı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.

Birçok yatırımcının katılım gösterdiği toplantıda yatırımcılara programın amacı ve kapsamı hakkında bilgi verildi.

Toplantı hakkında açıklama yapan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’da, toplantı sonrasında yaptığı açıklama da; “ KOP Bölgesinde Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamak, Yenilikçi ürün ve fikirlerin ticarileşmesine fırsat tanımak, Girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, Girişimcileri yatırımcılarla buluşturmak ve Girişimcilerin ulusal/uluslararası pazarlarda yer almalarının teşvik etmek amacı ile hazırlanan Melek Yatırımcı programının lansman toplantısını Odamız toplantı salonunda gerçekleştirdik.

 

KOP’TA GİRİŞİM Programı, hayata geçmeyi bekleyen teknolojik, sosyal projesi olan veya halihazırda ürün geliştirmiş ve yatırımcı arayan, yaratıcı iş fikirleri/ürünleri ile başvuran girişimcilerin, atanan İş Rehberi katkısıyla geliştirme, iş planı hazırlama, ticarileştirme, yatırımcı ile buluşma imkanına kavuşacağı ve sonucunda yatırımcılara sunum yapma şansı elde edeceği bir programdır.

 

Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan amaçlar, proje kapsamında seçilecek girişimcilere genel eğitim (girişimcilik ön eğitimi), kişisel gelişim eğitimleri, girişimcilik eğitimi, teknik eğitimler, iş planı ve başvurusu eğitimlerini vermek aynı zamanda potansiyel yatırımcılara melek yatırımcılık, stratejik yatırımcılık ve finansal yatırımcılık konularında eğitimler vermek. Girişimci yatırım fonları ve melek yatırım fonlarından destek alabilmek için gerekli donanıma ve altyapıya sahip firmalar oluşturmak. Bölgesel Melek Yatırım ağı altyapısının oluşturmak ve iş rehberliği programının uygulamak Kop Melek Yatırım Ağı oluşturmaktır. Bu anlamda iş dünyamızın ve yatırımcılarımızın yararına olan Lansman toplantısının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.