• |

ODA AİDATLARI WEB SİTESİNDEN YATIRILICAK

Eklenme Tarihi : 12-01-2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak ülke genelinde bir çok Odanın uygulamış olduğu online ödeme sistemi Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yeni web sitesi çalışmasında yerini alırken, üyeler bundan sonra ATSO’nun web sitesine girerek çok kısa bir sürede aidat ödemelerini gerçekleştirecekler.

Üyelerine yönelik büyük bir çalışmanın daha hayata geçtiğinin altını çizen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ ATSO üyelerimizin aidat ödemelerini kolaylaştırmak adına web sitesi çevrimiçi ödeme sistemini devreye soktuk. Bu kapsamda öncelikle odamızın mevcut web sitesini tamamen yenileyerek daha kapsamlı ve daha işlevsel hale getirdik. Sitemizin yeni haline Online Ödeme Sistemini de dâhil ederek üyelerimizin işlerini kolaylaştıracak bir halle getirdik.

Odamıza kayıtlı üyelerimiz artık aidat ödemelerini odamıza gelmeden www.aksaraytso.org.tr sitemize girerek aidat ödeme butonuna tıklayarak aidat ödemelerini daha hızlı ve kısa bir sürede gerçekleştirebileceklerdir.

Geçtiğimiz gün içerisinde Şirket Kuruluşlarındaki Ticaret Sicil Müdürlüklerimize verilen yetkilerle ilgili bir açıklama yapmıştık ve Kamuoyu başta olmak üzere bir çok üyemizden çok güzel dönüşler almıştık. Bugünde böylesine güzel bir çalışmayı üyelerimizle paylaşmak bizleri daha da mutlu etmiştir. Web sitemizin ve online ödeme sisteminin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.