• |

OSB KREŞ’TE ATSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Eklenme Tarihi : 25-12-2017

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen çocuk kreşinde, ATSO üyelerine yönelik %30 İndirim uygulanmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde imzalanan protokol kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı firmaların yetkililerine, çalışanlarının ve Oda personellerinin çocukları OSB Kreş ’ten %30’luk bir indirimden faydalanacak.

Organize Sanayi Bölgesindeki çalışanları yakından ilgilendiren protokol hakkında bilgi veren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesine ulaşma yolunda ilimiz OSB’de sosyal faaliyetler ve projeler kapsamında yapılan çocuk kreşimiz faaliyete geçmiş ve özellikle Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarda çalışan aileler için büyük bir ihtiyaç karşılanmaya başlanmıştır.

Bugün 10.000 kişinin üzerinde çalışanın yer aldığı Organize Sanayi Bölgemizdeki Anne ve Babalar çocuklarına bakım noktasında birçok sıkıntı ile karşılaşıyorlardı.  Kreşimizin faaliyete geçmesi ile birlikte bu sorun ortadan kalkmıştır. Bizde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak kreş yönetimi ile yaptığımız protokol kapsamında üyelerimize, OSB’deki fabrikalarımızın çalışanları ile personellerimizin bu hizmetten daha fazla faydalanması için %30’luk bir indirim uygulatılmasına karar aldık. Her geçen gün artan çocuk sayısı ile birlikte Anne ve Babalar çocuklarını gönül rahatlığı ile buraya bırakabilecek ve onların eğitimine çok daha küçük yaşlarda adım atmasını sağlayacaktır. Bu anlamda protokolümüzün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.