• |

OTOMOBİL, BEYAZ EŞYA VE MOBİLYA FİRMALARI ATSO'DA BULUŞTU

Eklenme Tarihi : 30-12-2016

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin'in katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda sektör projeleri, sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantıda konuşan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; " Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak Meslek Komitelerimiz ile sürekli bir araya gelmeye çalışıyoruz. İşin mutfağında olan üyelerimiz ile sektörün sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dile getiriyoruz.

 Bu toplantılarımızın bir diğer amacı da burada çıkan ve konuşulan sorunlar ilerleyen dönemlerde sektörün geleceğine yönelik çözüm bulunması için alternatif yollar bulmaya vesile olmaktadır. O yüzden Meslek Komitelerimizin toplantılarının önemi bir kat daha artmaktadır" Dedi.

2017 YILINDA OTOMOBİL, BEYAZ EŞYA VE MOBİLYA FUARI DÜZENLENECEK

Aksaray'ı fuarlar şehri yapma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, açıklamasının devamında; " 2014 Yılında başlayan fuar geleneğimizi 2017 yılına da taşıyor ve Otomobil, Beyaz Eşya ve Mobilya Fuarını yoğun istek üzerine aynı şekilde düzenlemeye karar verdik. Bizler Aksaray'ı fuarlar şehri yapma yolunda her geçen yıl daha iyi duruma geliyoruz. Attığımız adımların ne denli doğru olduğunu görüyoruz ki kamuoyu da bu yönde desteklerini bizlere iletiyorlar. Artık fuarlarımızda ki firmalarımız da profesyonel bir şekilde katılım sağlıyorlar ve son derece modern stantlar ile uluslararası fuarları aratmıyorlar. Bu yüzden ben tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ile 2017 yılındaki fuar organizasyonumuzda çok verimli geçecektir" Dedi.

Sektör toplantılarının kendileri için önemine vurgu yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da; " 4. Meslek Komitesi yani Beyaz Eşya ve Mobilya firmaları olarak ilimizde faaliyet göstermekteyiz.  Meclis Başkanlığı görevini bu komitenin bir üyesi olarak yaptığımdan dolayı bizlere inanan göreve getiren sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına 3 yılı aşkın süre zarfında ilimize ve odamıza birçok projeyi kazandırdık.  2013 yılında göreve geldiğimizde ilimiz sanayisine nasıl katkıda bulunabiliriz, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz genelinde nasıl yukarılara çıkarabiliriz diye işe başladıktan sonra ilimiz ve odamız adına onlarca projeyi hayatı geçirdik.

AKSARAY'A MOBİLYACILAR SİTESİ KURULACAK

Türkiye'de başta büyükşehirler de olmak üzere birçok ilimizde bulunan Mobilyacılar Sitesinin Aksaray'a kurulması için projeye başladıklarını belirten Meclis Başkanı Tekin, açıklamasında; Yakın zamanda Mobilyacılarımızın daha modern ve kaliteli ortamda ticaret yapmalarını sağlamak amacıyla Mobilyacılar Sitesini Aksaray'ımıza kazandırmayı planlıyoruz.  Bugün ülkemizin tüm büyükşehirlerinde bu uygulama hem ticaret adamları hem de vatandaşlarımız tarafından son derece olumlu karşılanmaktadır. Bu projemize daha fazla önem verecek ve projenin hayat bulması için çalışacağız" Dedi.