• |

TEKSTİL SEKTÖRÜMÜZÜ TEMSİL EDEN 3.MESLEK KOMİTEMİZİN OLAĞAN TOPLANTISI HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİ

Eklenme Tarihi : 04-10-2017

Toplantının bir bölümüne katılan ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş, 3. Meslek Komitemizin Aksaray'a sektöründe önemli projeler kazandırmak adına çalışmalar yaptığını dile getirirken, komite temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Komite Başkanı Ahmet Kulak'ın önderliğinde toplanan sektör temsilcilerimiz, 2017 yılı içerisinde ki yapılan çalışmaları gözden geçirirken, 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

Aksaray'da Tekstil Sektörünün her zaman yanında olduklarını ve bu anlamda çalışmaları ve sorunları sürekli istişare ettiklerinin altını çizen Komite Başkanı Ahmet Kulak, 2018 yılı içerisinde fuar takvimini incelediklerini ve ilimizdeki tekstil sektörümüzün sorunlarını toplantımızda komite temsilcilerimiz ile istişare ettiklerini belirtti.

Komite Başkanımız Ahmet Kulak açıklamasının devamında; " Aksaray ilerleyen yıllarda tekstil sektöründe çok önemli bir konumda olacaktır. Bizlerde bu süreyi daha aza indirmek adına sürekli olarak 3. Meslek Komitemizin temsilcileri ile bir araya geliyor sahada bire bir olarak mağazalarımızı ve fabrikalarımızı ziyaret ediyor sorunlarını dinliyoruz. Ortaya çıkardığımız sorunları ve çözüm önerilerimizi gerekli makamlar ve idareciler ile görüşerek sektörümüzü geliştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aksaray ilerleyen yıllarda Allah'ın izni ile Tekstil Şehri olacaktır" Dedi.