• |

TEKSTİLCİLER BELEDİYE BAŞKANI YAZGI İLE BİR ARAYA GELDİ

Eklenme Tarihi : 14-07-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesinde faaliyet gösteren Kapalı Çarşı ve şemsiyeli sokakta ki tekstil firmaları, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Beledi Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Çınar, 3.Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Aygül’ünde katılım gösterdiği programa Komite Temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Özellikle şemsiyeli sokakta ve çarşı merkezinde ki birçok alandaki sıkıntıları dile getiren firmalar, Belediye Başkanı Yazgı'dan gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldı. 

 

Programda açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin yaptığı konuşmada, her zaman desteklerini esirgemeyen ve ATSO üyeleri ile sürekli bir araya gelmeye çalışan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ‘ya, Aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Meclisi ve üyeleri adına teşekkür etti.

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin idareci ile sürekli bir araya geldiklerinin altını çizen Meclis Başkanı Fatih Tekin, yaptığı konuşmasında; “Bugüne kadar Odamızdaki 10 Meslek Komitemizin üyelerini şehrimizin idarecileri ile sık sık bir araya getirmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki işin mutfağında olan bugün burada bulunan firmalarımız gibi diğer meslek komitelerimizde yer alan üyelerimizdir. Sizler sorunları çok daha net gören yaşayan ve doğru zamanda doğru yerde dile getiren insanlar olduğunuz için bizlerde sizlerin sorunlarına çözüm bulacak şehrimizin en üst makamında insanları toplantılarımıza davet ederek ortak aklın gücüyle istişare etmeye çalışıyoruz” Dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANI YAZGI AKSARAY'A VERDİĞİMİZ SÖZLERI TUTTUK"

 

Aksaray Ticaret ve sanayi odasının düzenlemiş olduğu programda konuşan ve Aksaray’a verdiği tüm sözleri yerine getirdiklerinin altını çizen Başkan Yazgı, yaptığı konuşmasında; öncelikle burada şehrimizin tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza teşekkür ediyorum.

 

Bugüne kadar Ticaret ve Sanayi Odamızın düzenlediği her programda yer almaya özen gösterirken düzenlenen programlarda dile getirilen sıkıntılarında çözümü noktasında Belediye olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirdiğimize inanıyorum.

 

4 yılı bitirip 5. Yıla girerken ilk günkü azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aksaray’da göreve gelmeden öncesinde verdiğimiz birçok projeyi bugün hayata geçirdik. Birkaç proje vardı ki onları tamamlamayı ve bitirmeyi çok istedim fakat öyle bir Belediye Başkanlığı dönemi yaşadım ki tarihte belki de ilk olmuştur. Düşününki göreve geldiğim günden bu yana ülkemiz 7- 8 seçim dönemi yaşamış, 15 Temmuz gibi bir daha yaşanmasını istemediğimiz hain bir darbe girişimini yaşamıştır.

 

Belediyelerin en aktif çalıştığı aylarda böyle bit ihanetin bedeli bizim bir yılımıza neden oldu. Buna rağmen bizler verilen sözlerin projelerin hayata geçirilmesi noktasında belediyemiz olarak ekibimizle çalıştık ve çok şükür bugün Aksaray’ın takdir ettiği projeleri vatandaşlarımıza sunduk. Hayata geçiremediğimiz kentsel dönüşüm projesini de inşallah göreve yeniden seçilmemiz durumunda yapacağız.

 

Bugüne kadar hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk. Her iki kesimi de birbirinden ayırmayarak mantıklı olan adım ne ise onu attık. Muhakkak ki bazı çalışmalarımızda bir kısım kesimi mutlu etmemiş olabiliriz ama o çalışmalarda halkımızın ve esnafımızın çoğunluğunun istediği çalışmalardı. Bu yüzden bizlerin yanında duran destekleyen gönül veren tüm hemşirelerimize esnaflarımıza Aksaray Ticaret ve sanayi odamızın çok değerli üyelerine şahsın ve Belediyemiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum ‘dedi.

 

Konuşmasından sonra ATSO 3. Meslek Komitesinde faaliyet gösteren firmaların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı daha sonra Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Çınar, 3.Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Aygül ve esnaflar ile şemsiyeli sokak, Ali baba Tekkesinin bulunduğu Cadde ve Kalealti Caddesinde yerinde incelemelerde bulunarak, esnafların sorunlarını dinlerken, gerekli çalışmaların yapılacağını ve sorunların giderileceğinin sözünü verdi.