• |

VALİ ALİ MANTI ATSO MECLİSİNE KONUK OLDU

Eklenme Tarihi : 29-11-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası her ay düzenlenen Olağan Meclis Toplantısına, Aksaray Valisi Ali Mantı konuk oldu.

ATSO Meclis salonunda yapılan toplantıya katılım gösteren Vali Ali Mantı’ya katılımdan dolayı teşekkür eden Meclis Başkanı Fatih Tekin, yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz haftalar içerisinde Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan sayın Valimiz Ali Mantı, göreve başladığı günden bu yana gerek vatandaşlarımıza gerekse iş dünyamıza göstermiş olduğu sıcak ilgi ile şimdiden gönüllerde taht edinmeye başlamıştır. Bu zamana kadar en büyük amacımız ve hedefimiz olan “Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kenti Aksaray’a” ortak aklın gücüyle ilerlemeye devam edeceğiz. Bu yolda bundan sonra birlikte yürüyecek olduğumuz Sayın Valimize İş Dünyamız adına teşekkür ediyoruz” Dedi.

OSB Yönetim Kurulu ve İş Dünyası olarak birlikte çok başarılı projelere ve çalışmalara imza atacaklarını belirten ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’da yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimiz ile OSB Yönetim Kurulumuzda iş dünyamızın geleceğine yönelik çok başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize aynı zamanda ilimiz genelinde Aksaray’ın yararına olacak her çalışmada yer alacağına ve destekleyeceğine olan inancımız tamdır. Göreve başladığı süre çok kısa olmasına rağmen Aksaray için hiç durmadan çalışacağını iş dünyamız gibi tüm kamuoyuna göstermiştir. Bu noktada Sayın Valimize teşekkürü borç bilir İş Dünyamız adına kendisini saygıyla selamlarız” Dedi.

Aksaray İş Dünyası ve Aksaray İnsanları için çalışmayı kendisine borç bildiğinin altını çizen Aksaray Valisi Ali Mantı’da hep birlikte çalışmak ve bu şehirde başarılı işler yapmak her zaman hazır olduğunu dile getirirken, İş Dünyasının temsilcileri olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı sonrasında ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Logolu Aksaray Belediye spor Forması ve Ulu Camii Maketi hediye etti.