• |

AKSARAY İŞ DÜNYASINDAN RAMAZAN MESAJI

Eklenme Tarihi : 22-03-2023

İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın engin huzurunu ve mutluluğu Aksaray’da yaşanmaya başlanacak iken ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ramazan ayını kutlayan mesaj yayınladı.

Aksaray İş Dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koçaş, yayınlamış olduğu yazılı mesajında; “Bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

İnsanlığı zulmetten aydınlığa kavuşturan kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes kutlu zaman dilimini anlam ve önemine layık olarak idrak etmenin, af kapılarını sonuna kadar açık olduğunu unutmamak gerektir. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Elimizden geldiği kadar, çevremize karşı duyarlı olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Allah’tan bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.