• |

ATSO 2017 YILINA DA EĞİTİME DESTEKLE BAŞLADI

Eklenme Tarihi : 12-01-2017

ATSO İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA “ MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK” PROTOKOL İMZALANDI

Geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğu eğitimler ve katılımcılar sayısı ile ilimizin en fazla eğitim veren Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, 2017 yılına da hızlı girdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, eğitime her yıl daha fazla katkı vermeye çalıştıklarının altını çizerken protokole ilişkin açıklama yaptı.

Gelişmenin ve büyümenin eğitimden geçtiğini belirten Koçaş, açıklamasında; “ Her yıl Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime verdiğimiz önem artmaktadır.

İlimiz iş dünyasının temsilcilerine, çalışanlarına, Aksaraylı vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize iş hayatlarında başarılı olmalarını sağlayacak ve katkıda bulunacak eğitimler düzenliyoruz.

Bunun yarı sıra Üniversitemizle indirimli yüksek lisans protokolleri, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile de Mesleki Eğitimi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz.

 Aksaray’da şuan Eğitime önem her geçen gün artmaktadır.  Sanayisi büyüyen bir il olan şehrimizde mesleki eğitim de ön plana çıkmaktadır.

Bu nokta da Milli Eğitim Müdürümüz   Hacı Ömer Kartal’a ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Aksaray’ımız da mesleki ve teknik alanda bir çok eğitime katkıda bulunacağız” Dedi.