• |

ATSO 3.MESLEK KOMİTESİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Eklenme Tarihi : 20-07-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi (Tekstilciler) sektör firmalarına teşekkür ziyaretleri düzenledi.

Geçtiğimiz gün Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile ilimiz merkezinde ki tekstil firmalarını bir araya getiren ve sorunları Belediye Başkanı Yazgı’ya ileten ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ve 3. Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Aygül Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaya Tekstil, İşteks, Okçuerler, Akgüneşler, Saynur ve Orçun Tekstil’i ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ve Komite Başkanı Ramazan Aygül, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’ın “Geleceğin Sanayi Şehrini Aksaray’da inşa ediyoruz” vizyonundan yola çıkarak Tekstil sektörünü Aksaray’da büyütmek, ülke ve bölgede örnek bir şehir olmak adına ortak akılla hareket ettiklerini belirtti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ziyaretlerde yaptığı açıklama da “Bugüne kadar 3. Meslek Komitesi olarak ilimizdeki tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın her daim yanında olduk. 2013 yılında Sektörümüzü temsil etmeye başladığım günden bu yana Aksaray’da ortak akılla hareket ederek Tekstil sektörünü çok iyi yerlere getirdik. Bugünde yaptığımız ziyaretlerimizde şehrimize katkı sağlamak adına neler yapabiliriz noktasında hasbihal ettik.

Bundan 10 yıl öncesine kadar Tekstil devi şehirler İstanbul, Bursa, Denizli gibi büyükşehirler sayılırken Aksaray yapmış olduğu çalışmalar ve almış olduğu yatırımlar ile ülkemizin Tekstil Sektöründeki önde gelen illeri arasına girmiştir. Bugün Organize Sanayi Bölgemiz faaliyet gösteren Kaya Tekstil, İşteks, Okçuerler, Akgüneşler, Saynur ve Orçun Tekstil, Dünya’nın birçok kıtasında onlarca ülkeye Tekstil ihracatı yapmaktadır. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini üreten bu firmalarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bu anlamda tüm firmalarımıza canı gönülden teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Aygül’de yaptığı açıklama da; “ ATSO Başkan Yardımcımız ve Sektörümüzün değerli ismi Ahmet Kulak ile bugün Organize Sanayi Bölgemizdeki Fabrikalarımızı ziyaret ederek şehrimizin tekstil sektöründe yaşamış olduğu sıkıntıları ve çözüm önerilerini konuştuk. Aksaray’da inşallah ilerleyen aylarda sektörümüz adına çok güzel çalışmalar ve projeler olacaktır. Geçtiğimiz hafta sonu Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ile yaptığımız toplantıda bunları dile getirdik. Kendisi de her zaman bizlerin yanında olacağının sözünü verdi. ATSO Başkanımız Cüneyt Göktaş’ın açıklamış olduğu “Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa ediyoruz” vizyonundan yola çıkarak Tekstil Sektörü olarak şehrimize en büyük katkıyı vereceğiz” Dedi.