• |

ATSO BAŞKANLARINDAN YENİ YIL MESAJI

Eklenme Tarihi : 30-12-2016

Yeni yılda özellikle ekonomi üzerinde oynanan oyunlara karşılık verilmesi için Türk Halkının ve Sanayicinin Ekonomiye daha fazla sahip çıkması gerektiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yayınlamış olduğu mesajında; " Ülkemiz tarihinin belki de en karanlık yılını önümüzde ki günlerde bitecek olan 2016 yılında yaşamıştır.  Ülkemizin içerideki ve dışarıdaki düşmanları 2016 yıl içerisinde tarihin en karanlık oyunlarını oynamış ve ülkemizi bölmek, parçalamak adına her türlü pis oyunu devreye sokmuştur.

Temmuz ayı içerisinde tarihimizde bir daha yaşanmasını dilemediğimiz Darbe Girişimi, akabinde Döviz üzerindeki artışlar, Suriye'de, Musul'da, El Bab'ta, ve maalesef ülkemiz içerisindeki bombalı eylemler bu yıl içerisinde gerçekleşmiş ve ülkemizi 2023 yılına götürmek istemeyenler kirli emellerine bir çok kişiyi dâhil etmişlerdir.  2016 yılı ülkemiz için karanlık olduğu kadar bir bakıma da aydınlık geçmiştir.

Milletimiz Kurtuluş savaşında, Çanakkale'deki Malazgirt'te göstermiş olduğu milli duyguları oynanan her türlü oyuna karşı göstermiş ve düşmanlarımızın oyunlarını yerle bir etmiştir.

2017 Yılı çok farklı bir yıl olacak. Milletimiz artık her türlü tehlikeyi gördü ve yapılması gerekenleri daha net anladı. Artık Halkımızda, Sanayicimizde üzerine düşeni fazlası ile yapacaktır. Bizlerde Sanayinin ilimizdeki öncü Kuruluşu olarak Ekonomimizin güçlenmesi adına çalışmalarımıza daha fazla sarılacak ve başta ülkemiz olmak üzere ilimiz ekonomisine de katkıda bulunacağız. Karanlık oyunların oynanmadığı ve sanayimizin güçlendiği bir yıl olarak 2017 yılının ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" Dedi.

2017 yılının yepyeni başlangıçlar getirmesini dileyen ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ise yapmış olduğu açıklama da ; " Önümüzdeki Pazar günü 2016 yılının tamamlayıp 2017 yılının ilk gününü yaşayacağız. Geriye dönüp 2016 yılına baktığımızda belki de son 20 yılda yaşanmayan birçok olay yaşandı. Belki Yüzyıldır içimizdeki biriktirdiğimiz milli birlik ve beraberlik ruhu yeniden uyandı.

Kötü günler yaşadık 2016 yılında fakat her yaşadığımız kötü günün ardından birlik ve beraberlik ruhu içerisinde uyandık. Karanlık geceler aydınlığa dönüştü bu süre zarfında. İnşallah 2017 yılında karanlık geceler değil aydınlık günler göreceğiz.

Türk Milleti her zaman ülkesinin üzerine oynanan oyunlarda bir olmuş birlik olmuştur. Artık daha aydınlık günler bizi bekliyor. İnşallah bizlerde üzerimize düşen görevi yapacak ve 2017 yılında ülkemizi daha iyi yerlere getireceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile ATSO Meclisi adına 2017 Yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.