• |

ATSO FUAR ORGANİZASYONLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Eklenme Tarihi : 02-05-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası fuar organizasyonlarına seçimlerin hemen arkasından devam ederken, Gaziantep’te düzenlenen ve bölgenin en büyük fuarlarından olan DOMOTEX 2018 Halı fuarı  ile üyelerini  buluşturan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, fuara katılım gösteren üyeler tarafından tam not aldı.

Gaziantep’te düzenlenen fuara ATSO üyelerinin dışında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Şanlı ile Cebrail Çınar’da katılım gösterdi.

Katılımcıları yalnız bırakmayan ve fuara katılım gösteren ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, fuar organizasyonu sonrasında yapmış olduğu açıklama da; “Makine halısı üretiminin merkezi konumundaki Gaziantep’te düzenlenen DOMOTEX Turkey fuarına üyelerimiz ile birlikte katılım gösterdik. Bu fuar organizasyonu 2017 yılında 21.509 m2 alanda 10 ülkeden 203 firmanın katılımıyla gerçekleşirken fuar 4 gün boyunca 9.124 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir.  Bu yıl ise Domotex Turkey 2018’e 35 yabancı firma katılmakta ve bu firmalar fuar alanında toplam 2.532 m² alanda ürünlerini sergilemektedir. Ayrıca bu yılki fuara Amerika, Belçika, Çin, Danimarka, Hindistan, İran, Özbekistan, Sırbistan, Türkmenistan ve Ürdün’den firmalar katılım göstermiştir. Bu anlamda bölgenin en önemli fuarlarından birisini üyelerimiz ile buluşturduk. Biliyor ve inanıyoruz ki fuarlar Dünya’daki en büyük pazarlardır. Bu anlamda bu pazarlar ile üyelerimizi buluşturmaya devam edeceğimi belirterek, katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” Dedi.