• |

ATSO HEYETİ ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Eklenme Tarihi : 08-10-2018

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ATSO Heyeti ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

“Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini İnşa Ediyoruz” vizyonu ile hem iade-i ziyaretleri yerine getiren hem de ATSO’nun Mega projelerini ilimizin yöneticileri ile görüşen ATSO heyetine kamuoyundan büyük destek geliyor.

ATSO Projelerinin hayata geçirilmesi ile birlikte ilimizin mevcut konumundan büyük bir oranda adım atacağı ve Aksaray’ın çok hızlı büyüme potansiyeline girerek 2023 yılının Türkiye’sinde Sanayi Kenti olacağının altını çizen ATSO Başkanı Göktaş, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklama da; “İade-i ziyaretlerimize ve proje tanıtımlarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Geçtiğimiz hafta içerisinde İlimiz Ticaret İl Müdürü Vahit Özer, Tapu Müdürü İsa Alıcı, Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Tarım İl Müdürü Bülent Saklav ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız’ı ziyaret ederek projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bugüne kadar yaptığımız tüm ziyaretlerimizde ilimizin Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın çok değerli İdarecilerinden, Siyasilerinden, STK Başkanlarından ve kamuoyumuzdan olumlu görüş ve destekler almaktayız. Bu anlamda doğru adımlar attığımızın bilincinde olarak projelerimizi hayata geçirmek için daha çok çalışacağız. Bizlere inanan desteklerini esirgemeyen tüm idarecilerimize, siyasilerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum.