• |

İYİ PARTİ’DEN ATSO’YA ZİYARET

Eklenme Tarihi : 08-01-2018

İl Başkanı Özhan Türemiş ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı heyeti, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşerek kuruluş amaçlarından ve hedeflerinden bahsetti.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI TÜREMİŞ “AKSARAY’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında görev aldığı sürece boyunca çok güzel günler geçirdiğini diğer bir evininde ATSO olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “İlimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan aynı zamanda da Sanayimizin Merkezi konumunda bulunan Ticaret ve Sanayi Odamızda çok güzel görevlerde bulunarak çok güzel günler geçirdim.

Burası benim diğer evimdi ve ben buradaki tüm arkadaşlarımı ailemden bir parça olarak görüyordum.  Siyasete ve Liderimize olan inancımla, Aksaray’a olan bağlılık ve hizmet aşkı ile ATSO’daki görevimden istifa ederek Partimizin Kurucusu Meral Akşener’in de takdiri üzerine Aksaray İYİ Parti İl Başkanı olarak yeni görevime başladım. Bundan sonraki süre zarfında nasıl ki ATSO’da sanayimiz için hizmet ediyor isem şehrimiz içinde Partimin çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim.

 ATSO Başkanlarımızın bir sözü var “Biz bu şehri seviyoruz” diye bizlerde bu sözde olduğu gibi şehrimizi çok seviyoruz ve bu şehir için en iyi şekilde hizmet edeceğiz” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ATSO KAPISI HERKESE AÇIKTIR”

Ülkemizde tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve ATSO’nun tüm partilere kapısının açık olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Bugüne kadar Aksaray’da ilkleri yapan Ticaret ve Sanayi Odamızda, göreve geldiğimiz günden buyana tüm siyasi partilerimize eşit mesafede olduk. 

Bizim bir prensibimiz vardı ve o prensibimizde işimizin temeli sanayi idi. Bugüne kadar siyaseti hiçbir zaman sanayimize karıştırmadık.

ATSO’ya her partiden çok üst düzeyde insanlar ve temsilciler geldi ziyaret ettiler. Kapımızı herkese eşit mesafede açtık ve hizmetimizi de aynı şekilde yerine getirdik.

İYİ Parti İl Başkanımız içimizden çıkan ve meclisimizde yer alan bir insandı. Görev aldığı sürece en iyi şekilde görevini yerine getirdi.  Kendisi için en büyük temennimiz en iyi hizmetleri ülkemize ve şehrimize aynı şekilde vermektir. Bu anlamda İYİ Parti il Başkanımız Özhan Türemiş ve dava arkadaşlarına çıktıkları yolda başarılar diliyorum” Dedi.

MECLİS BAŞKANI TEKİN “BU ŞEHRE HİZMET HEPİMİZİN GÖREVİDİR”

Aksaray’a hizmet etmenin ve Aksaray için çalışmanın herkesin görevi olduğunu belirten Meclis Başkanı Fatih Tekin ise yapmış olduğu açıklama da; “Aksaray’a hizmet etmek için herhangi bir partili veya siyasi bağlılığın olmaması gerektiğine inanıyorum.

Bu şehir için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Bizler Sanayimizin en büyük temsilci kurumu olarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde temsil ediyoruz.

ATSO Meclisi bu zamana kadar siyasete birçok arkadaşını göndermiştir. Her bir arkadaşımız Meclisimizde görev yaparken üzerine düşen görevi en iyi şekilde icra etti.

Siyasetçisi, Sanayicisi, İdarecisi, Sivil Toplum Kuruluşları kısacası Aksaray’da yaşayan herkes bu şehir için çalışmaları ve en iyi şekilde hizmet etmelidir.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz hep bu düşünceler ile hareket ettik ve projeler ürettik çünkü biz bu şehri çok sevdik “dedi.