• |

MÜSİAD HEYETİNDEN ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eklenme Tarihi : 16-04-2018

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş, Yönetim ve üyelerden oluşan MÜSİAD Heyeti Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray’da çok daha iyi hizmetler etmek adına ATSO ile çalışmalar yapacaklarının altını çizen MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da “Aksaray iş dünyamızın öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanımız Fatih Tekin’e görev sürelerinde başarılar diliyorum. Sayın ATSO Başkanımız Cüneyt Göktaş aynı zamanda Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubemizin çok değerli bir üyesidir. 

Halka Hizmeti Hakka Hizmettir sözünden yola çıkarak Aksaray’a ve Aksaray iş dünyasına katkı sağlayacak her türlü çalışma ve projelerde birlikte olacağız. 

Türkiye’nin en önemli Ticaret Merkezlerinden birisi olma yolunda hızla ilerleyen şehrimizin çok daha iyi yerlerde olmasını sağlamak için ATSO, MÜSİAD ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımız birlikte çalışacaktır.

 Bu anlamda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’e bir kez daha görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “MÜSİAD AKSARAY İÇİN ÖNEMLİ BİR STK’DIR”

MÜSİAD, ATSO ve ilimiz Sivil Toplum Kuruluşlarının, Aksaray için her türlü proje ve çalışmalarda birlikte hareket edeceğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yapmış olduğu açıklama da; “Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanımız Eyüp Dağdaş, Yönetim ve üyelerden oluşan MÜSİAD Heyetimizi Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızda ağırlamaktan onur ve mutluluk duydum.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın ve STK Başkanlarımızın katılımı gerçekleşen Yatırım Teşvikleri programının sonrasında MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan ile de görüşme fırsatımız oldu. Bizlere başarı dileyen ve Aksaray için her türlü alanda yapılacak çalışmalara katkı vermeye hazır olduğunu dile getiren MÜSİAD Genel Başkanımıza ’da Aksaray iş dünyası adına teşekkür ediyorum.

İç Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere Türkiye’nin parlayan Ticaret Merkezi olma yolunda ilerleyen şehrimizin iş dünyasına katkı sağlayacak her alanda birlik ve beraberliğin olması durumunda Aksaray çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacaktır.

Bugün ilimizin Ticaret Rakamlarına baktığımızda çok net bir şekilde görüyoruz ki Aksaray Türkiye’nin yeni sanayi kentlerinden birisi olma yolundadır. Bu yolu daha başarılı ve hızlı geçmek istiyor isek tüm kurumlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte hareket etmeliyiz. İlimiz İdarecilerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ortak aklı ile Aksaray 2023 hedeflerinde ülkemize en fazla katkıyı sağlayacak şehirlerden birisi olacaktır.

Bu anlamda birlikte hareket edeceğimiz MÜSİAD Aksaray Şube Başkanımız Eyüp Dağdaş ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.