YENİ YILIN İLK MÜJDESİNİ ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ VERDİ

Eklenme Tarihi : 03-01-2022

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Türkiye’nin 358’inci Organize Sanayi Bölgesinin Sultanhanı’nda kurulduğu müjdesini verdi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Milletvekilleri, Belediye Başkanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden ATSO Başkanı Göktaş yaptığı açıklama da; “Yıllardır üzerinde çalıştığımız bir projenin başarı ile neticelendirilmesi iş dünyamızı ve şehrimizi sevince boğmuştur. Mevcut Organize Sanayi Bölgemizdeki doluluk nedeniyle Aksaray’ımızın sanayisini genişletmek, yatırımlarını, istihdamını artırmak ve İş dünyasını büyütmek adına attığımız adımlar neticesinde Ülkemizin 358’inci Organize Sanayi Bölgesinin Sultanhanı İlçemizde kurulmasını başarıyla tamamladık. 2018 yılında göreve geldiğimizde şahsım ve yönetim kurulumun sürekli dile getirdiği bir konu olan İlçelerde OSB’ler kurulması bugün itibariyle Sultanhanı’yla başlamıştır. Ayrıca Eskil ve Ortaköy’e kurulacak olan Organize Sanayi Bölgelerimizde de sona gelinmiştir. Aksaray bugün Türkiye’nin 10’uncu organize sanayi bölgesine sahipken ilçelerimizdeki OSB’lerinde faaliyete geçmesiyle Türkiye’nin en büyük sanayi kentleri arasında yerini alacaktır. Bu şehrin hak ettiği yerlerde olması için Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelenin her daim fazlasını yapmaya devam edeceğimizi belirtiyor, bu güzel müjdenin mimarları olan başta Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu olmak üzere Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçenleri iş dünyamız adına teşekkür ediyorum” Dedi.